FRISKHUSET i HUDIKSVALL

Massage och friskvård

Johan Carlström

Massageterapeut & Personlig tränare.

 

070 - 511 40 78 eller 0650 - 140 78

Jag jobbar vanligtvis med olika skador och problem i rörelseapparaten. Målet är att få tillbaka rörlighet och en minskad eller försvunnen smärta.

 

Du kan även få en klassiska massagebehandlingar vilket är mer för avslappning och välbefinnande.

 

Som personlig tränare hjälper jag dig att komma igång med träningen. Du får hjälp med träningsprogram, instruktion, stretching, skadeförebyggning och tips om kost. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, motionär eller elitutövare. En PT hjälpa dig med träning, må bättre och framför allt prestera bättre i din idrott. Jag har över 25 års egen erfarenhet av styrketräning, tävlat på nationell nivå i ju-jutsu och är utbildad instruktör i flera olika idrotter.

 

Både privatpersoner och företag är välkomna att kontakta mig för behandlingar och konsultation, i detta ingår hälsoprofiler, kost, egenträning och stretching. Jag åker ut till företag, som så önskar, och utför behandlingar på plats.

 

Jag har jobbat som massageterapeut och personlig tränare sedan 2000 på Friskhuset. Jag är utbildad på Axelsson och sedan via

Linköpings kroppsterapiskola i Arguineguin på Gran Canaria till massageterapeut med inriktning på friskvård. Jag är medlem i kroppsterapeuternas yrkesförbund och är också certifierad av Branschrådet Svensk Massage, enda centrala certifieringen av

yrkesaktiva massageterapeuter i Sverige.

 

 

KONTAKTINFORMATION

Massage & Friskvård

Första Parkgatan 9

824 43 HUDIKSVALL

 

070 - 511 40 78

0650 - 140 78

 

 

 

 

 

 

En karta till Friskhuset hittar du här.

 

Skicka ett meddelande till Massage & Friskvård