FRISKHUSET i HUDIKSVALL

Carinas Zonterapi

Carina Keisanen

070 - 592 04 97

 

carinaszonterapi@hotmail.com

Jag erbjuder flera olika former av friskvård.

 

Änglamassage är en läkande, frigörande och avslappnande massage. Tekniken är en blandning av shiatsu- och klassisk massage samt

healing och aromaterapi.

 

Zonterapi verkar avslappnande och stimulerar kroppenssjälvläkande system. Här jobbar jag med tryckpunkter på fötterna. Genom dessa tryckpunkter kan vi adressera olika delar av kroppen och de problem du har. Allt hänger ihop. Mycket bra vid värk, nackproblem och allmänna spänningar i kroppen. Det stimulerar även immunförsvaret.

 

Jag erbjuder även SPA-behandlingar i form av Hot Stone-massage och två pedikyrer.

 

Hot Stone-massage är en väldigt behaglig massagemetod som ger en känsla av totalt kroppsligt välbefinnande. Det är en behandling med varma lena lavastenar tillsammans med en avslappnande chokladmassage.

 

Pedikyr är friskvård för alla fötter. Medan du ligger ned och vilar får du dina fötter ompysslade. Du ges en värmande oljeinpackning, fötter och underben masseras, förhårdnader och tånaglar tas om hand. En ren njutning.

 

Du kan även få fiskpedikyr av ”doktorsfisken” Kangal Garra Rufa. Doktorsfisken har inga tänder utan den nibblar effektivt bort döda hudpartiklar. Behandlingen är smärtfri, men det kan kittlas lite grann. Du får en micromassage av dina fötter. Din blodcirkulation ökar och behandlingen är även bra vid olika hudbesvär.

 

 

KONTAKTINFORMATION

Carinas Zonterapi

Första Parkgatan 9

824 43 HUDIKSVALL

 

070 - 592 04 97

carinaszonterapi@hotmail.com

 

 

 

 

 

 

En karta till Friskhuset hittar du här.

 

Skicka ett meddelande till Carinas Zonterapi

 
 
 

Titta gärna in på min Facebooksida

du hittar den här.