FRISKHUSET i HUDIKSVALL

Naturlig Hälsa

Anna-Lena Häll

Massör & Zonterapeut

 

070-447 10 20

 

annalenahall@hotmail.com

Med ett flertal massagetekniker, allt efter patientens behov och problem, jobbar jag för att lösa upp och motverka spänningar i kropp och leder. Jag behärskar även ortobionomi som kan liknas vid en mjuk kiropraktik. Det är en muskulär behandling där man med mjuka, lätta tryck och rörelser arbetar för att återställa normal rörlighet i kroppen. Behandlingen är mjuk och följsam. Bra för dig som har smärtor i ländrygg, huvud, nacke axlar eller vid akuta ryggskott.

 

Efter behandling kommer du att känna dig skönt avslappnad, få ökad energi och mindre värk.

 

I zonterapi koncentrerar jag behandlingen till fötternas och underbenens reflexpunkter. Dessa står i förbindelse till kroppens alla organ, körtlar och anatomiska byggnadsdelar. En tyst smärta som förorsakar obehag kan på så sätt upptäckas och korrigeras.

 

Jag är även utbildad inom naturmedicin och näringslära. För dig som lider av utmattningssyndrom är ofta binjurarna utslagna. Med ett enkelt cortisolprov kan detta fastställas och du får hjälp. Du kan även få hjälp med andra värden för att kroppen ska uppnå balans.

 

Hos mig kan du även få en lyxig spapedikyr med naturliga och ekologiska produkter. För dig som vill ta hand om dina trötta fötter och slappna av en stund. Glada fötter går med lättare steg!

 

Jag är utbildad vid Axelssons gymnastiska institut och har

basmedicinsk utbildning

 

 

KONTAKTINFORMATION

Naturlig Hälsa

Första Parkgatan 9

824 43 HUDIKSVALL

 

070 - 447 10 20

annalenahall@hotmail.com

 

 

 

 

 

 

En karta till Friskhuset hittar du här.

 

Skicka ett meddelande till Naturlig Hälsa